Osaavaa kirjanpitoa

Päätyötämme on asiakkaidemme, pienten ja suurten – ja kaikkien eri yhtiömuotojen, kirjanpidon hoitaminen. Taloushallinnon muut palvelut perustuvat hyvin hoidettuun kirjanpitoon!

Toimivat ohjelmistot

Sähköiset järjestelmät ovat taloushallinnon itsestäänselvää arkipäivää nykyään. Mutta ei ole samantekevää, mitä ohjelmistoa tilitoimistosi käyttää. Savon Tilipiste Oy:llä on käytössään luotettu ja toimintavarma Maestro, jonka moduuleittain kasvava toteutus muodostaa kattavan kokonaisjärjestelmän.

Maestrossa tieto kirjataan kerran, jolloin sama tieto on koko laajan järjestelmän käytössä ajantasaisesti kaikilla käyttäjillä. Ohjelmisto venyy kirjanpidon perustoteutuksesta laajaan taloushallinnon hoitoon yrityksesi ulkoistettuna talousosastona.

Lue lisää Maestrosta ja Maestro NG:stä.

Maa- ja metsätalouden erityisosaamista

Maatiloilla ja metsätalouden yrityksillä on aivan omat haasteensa kirjanpidon ja verotusasioiden hoidossa. Lakipykälät ovat näiden toimialojen yrityksille osin erilaiset kuin muille yrityksille. Olemme maa- ja metsätalouden talousasioiden asiantuntijana luotettava kumppani viljelijöille ja metsäalan yrityksille.

Heli Lipsanen keskittyy työssään erityisesti maa- ja metsätalouden kirjanpitoon ja seuraa aktiivisesti näiden toimialojen verotuksen ja kirjanpidon säädöksiä. Heli tuntee hyvin viljelijöiden ja metsäalan yrittäjien arkea, sillä hän on yhdessä puolisonsa kanssa toiminut maatalousyrittäjänä 20 vuotta.

Palvelut räätälöidysti

Yritystoiminnan kenttä on hyvin monimuotoinen: pienistä yhden hengen toiminimiyrittäjistä konserneihin ja henkilöluvultaan suuriin yrityksiin.
Tästä seuraa luonnollisesti hyvin erilaiset tarpeet tilitoimistopalveluille.
Savon Tilipiste Oy palvelee pieniä ja keskisuuria yrityksiä: räätälöimme palveluiden mitoituksen aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Palvelupaketti voi pitää sisällään vain lakisääteisen kirjanpidon hoitamisen veroilmoituksineen tai laajemman kokonaisuuden. Tarpeen mukaan palvelumme kasvavat ja joustavat aina asiakasyrityksen ulkoistettuna talousosastona toimimiseen saakka.

Ota yhteyttä kirjanpitäjääsi tai Jaana Kärkkäiseen ja kerro, millaisen palvelupaketin voimme Sinun yrityksellesi tarjota!

Henkilökohtaista palvelua

Etäisyys ei ole este taloushallinnon hoitamiselle varsinkaan nykyisten sähköisten järjestelmien aikakautena, ja meillä onkin asiakasyrityksiä eri puolelta maata.

Haluamme kuitenkin panostaa erityisesti henkilökohtaiseen palveluun. Jokaisella yrityksellä on oma henkilökohtainen kirjanpitäjänsä, jonka kanssa asiointi sujuu savolaisen lupsakkaasti. Vaikka olisimme fyysisesti kaukana, olemme aina lähellä asiakasta!

Paikallisuus on meille myös tärkeä arvo.Toimistomme Juvan keskustassa palvelee joka arkipäivä. Puumalan suunnan asiakkaitamme varten toimistomme Puumalassa on avoinna yhtenä arkipäivänä viikoittain, mahdollistaen yrittäjille tapaamiset ilman matkustusta.

Konsultointi

Arkisen aherruksen keskellä yrittäjän tulisi myös katsoa tulevaan ja luoda yrityksen toiminnan suuntaviivoja ja tavoitteita. Joskus muuttuneet toimintaolosuhteet edellyttävät nopeitakin ratkaisuja. Taloushallinnon konsultointi on tällöin yrittäjän apuna päätöksenteossa.

Kokemuksemme ja tietämyksemme talousasioista on asiakasyritystemme käytettävissä, kun kartoitetaan yrityksen kehitystarpeita ja luodaan toimintasuunnitelmaa.

KLT-ja HT-tutkinnon suorittanut Jaana Kärkkäinen vastaa varsinkin vaativammasta konsultoinnista.